Tuin idee

We zijn specialisten in het maken van ruimtes ter verfraaiing van het buitenleven. Zoals bijvoorbeeld een overkapping, kapschuur of serre wat natuurlijk een sieraad is in uw tuin. Samen met Dicky Design - Home and Garden maken we een ontwerp dat precies bij uw levensstijl past en perfect aansluit bij uw huidige woon en leef situatie. Samen met u een vinden we een exclusieve oplossing.

Kapschuur

Op bovenstaande foto's ziet u een nostalgische Douglashouten Kapschuur die geplaatst is bij 4 Seizoenen Tuinmeubelen in Usselo. Deze fraaie kapschuur is op ambachtelijke wijze gebouwd. Alle verbindingen in de houten constructie zijn met eikenhoutenpennen verankerd. Op deze wijze werden vroeger ook de houtverbindingen gemaakt.

Zelfbouwpakket

Vanwege drukke werkzaamheden is het alleen nog mogelijk om een zelfbouwpakket te bestellen. Deze wordt inclusief een uitgebreide maar eenvoudige bouwtekening als bouwpakket op de plaats van bestemming afgeleverd. U heeft de keuze uit afmeting, houtsoort en dakbedekking zoals dakpannen, (rood, zwart, blauw) dakshingles (rood, zwart) of riet en zelfs een glazendak.